Systeem Beheer

Worden u systemen gecontroleerd?

 

System Management

Systeem Beheer

Goed en regelmatig netwerk- en systeembeheer is een noodzaak, omdat uw organisatie bijna volledig afhankelijk is geworden van een feilloos functionerend netwerk. Uw netwerk is één van de meest bedrijfskritische onderdelen van uw organisatie. Een storing of inbraak in uw netwerk kan betekenen dat uw bedrijf stil komt te liggen wat u veel tijd en geld kost.

Systeembeheer is belangrijk omdat het de performance en betrouwbaarheid van uw systemen verhoogd. Goed systeembeheer speelt een zeer belangrijke rol in de veiligheid van uw systemen en data. Met de nieuwe AVG-wetgeving bent u als bedrijf zelf verantwoordelijk voor de juiste manier van opslaan van persoonsgegevens. Niet preventief systeembeheer zorgt bovendien voor onnodig veel downtime en daarmee veel frustratie binnen uw organisatie.

Systeembeheer wordt door ons binnen elk bedrijf, groot of klein, op een uitgekiende manier ingevuld. Dit varieert per organisatie omdat overal andere eisen worden gesteld. Uitgangspunt is altijd, dat uw systeem blijft draaien en dat oponthoud zoveel mogelijk wordt uitgesloten. Onze proactieve benadering van systeembeheer maakt dit alles mogelijk. Mickcom ICT is uw full service ICT partner op het gebied van:

~|elegant-themes~|elegant-themes-icon~|

Server Beheer

~|elegant-themes~|elegant-themes-icon~|

Werkplek Beheer

~|elegant-themes~|elegant-themes-icon~|

ICT Migratie

~|elegant-themes~|elegant-themes-icon~|

Licentiebeheer

~|elegant-themes~|elegant-themes-icon~|

Hulp op Afstand

Systeembeheer Online: schaalbaar en inzichtelijk

Voor de meeste organisaties, zeker binnen het MKB, is een eigen systeembeheerder geen haalbare optie. Met ons preventief Systeembeheer Online hebben wij een zeer werkzaam model ontwikkeld dat de taken van een systeembeheerder overneemt. Dit kan worden ingezet bij kleine en grote organisaties. Dit unieke model is transparant en plooibaar: het groeit bij wijze van spreken met het netwerk mee. Dankzij de bij Mickcom aanwezige kennis, zijn migraties naar de nieuwste software versies geen probleem meer. U bent hiermee verzekerd van de meest optimale beveiliging en functionaliteit.

Problemen oplossen, daar zijn we goed in. Maar ons streven is er altijd op gericht om problemen voor onze klanten te voorkomen. Door de combinatie van proactief- en remotebeheer slagen we daar goed in.

Serverbeheer

Veel bedrijven maken nog geen gebruik van clouddiensten. In die situaties is de (lokale) server een essentieel bedrijfsonderdeel.Lees Meer

Werkplekbeheer

Wij houden uw werkplekken schoon, snel, beveiligd en betrouwbaar. Zonder dat u het merkt.Lees Meer

Licentiebeheer

De wettelijke eisen omtrent licentiebeheer en het op de juiste manier registreren van de binnen uw bedrijf gebruikte software zijn helder:Lees Meer

Hulp op Afstand....

Onze ICT helpdesk fungeert voor u als centraal aanspreekpunt bij vragen of incidenten. Bij het contact met onze ICT helpdesk krijgt u altijd één ……Lees Meer

ICT Migratie

Door de constante ontwikkelingen in de informatietechnologie, ontkomt u vroeg of laat niet aan een upgrade van onderdelen van uw infrastructuur.Lees Meer

Server Management 

Server Beheer

Wij houden uw servers schoon, snel, beveiligd en betrouwbaar. Zonder onderbreking van dienstverlening.

Veel bedrijven maken nog geen gebruik van cloud diensten. In die situaties is de (lokale) server een essentieel bedrijfsonderdeel. Het beheren van uw servers nemen wij volledig voor u over. Wij zorgen voor de juiste updates op momenten dat u er geen last van heeft. Ook zorgen wij ervoor dat onze medewerkers over de juiste kennis en kunde beschikken om niet alleen uw server te beheren, maar ook de rol van de server binnen uw netwerk en uw organisatie beheersen.

Uw data is veilig door uitgebreide back-ups: remote én inpandig

Ongeacht de rol van uw server, domeincontroller, exchange server, remote desktop services en meer, kunnen wij u volledig ondersteunen. Mickcom geeft ondersteuning op fysieke en virtuele Windows servers. Zo ook virtualisatie via verschillende platforms. Vanzelfsprekend is het mogelijk om al uw belangrijke data inpandig en remote in ons datacenter veilig te stellen door middel van back-ups.

Serverbeheer en server monitoring op afstand

Vanuit de Mickcom filosofie beheren wij uw servers op afstand. Zodat wij op elk gewenst moment bij uw server kunnen, zonder fysiek op locatie te hoeven zijn, dit bespaart tijd en geld.

Workplace Management 

Werkplek Beheer

Wij houden uw werkplekken schoon, snel, beveiligd en betrouwbaar. Zonder dat u het merkt.

Goed onderhoud en beheer van een werkplek draagt bij aan de productiviteit van de werknemer en aan de veiligheid van het netwerk in het algemeen. Denk aan het tijdig uitvoeren van beveiligingsupdates en software updates. Het controleren op virussen en spyware/malware. Zorgen dat een computer of laptop snel blijft en dat het goed functioneert met gekoppelde printers en scanners. Op het werk, thuis of onderweg. Onze specialisten doen dit dagelijks, met behulp van geavanceerde tools en voor honderden werkplekken tegelijk. Daarom kunnen we dit snel en efficiënt!

Vermijd beveiligingsrisico’s door netwerkfiltering

De meeste storingen op werkplekgebied worden veroorzaakt door de gebruiker, veelal zijn deze storingen vermijdbaar. Mickcom zal ernaar streven uw gebruikers optimaal te ondersteunen om dit soort vermijdbare storingen te minimaliseren. Met de Mickcom Firewall is het mogelijk om vele risico’s voor gebruikers en werkplekken te minimaliseren.

ICT Migration 

ICT Migratie

Door de constante ontwikkelingen in de informatietechnologie, ontkomt u vroeg of laat niet aan een upgrade van onderdelen van uw infrastructuur. Ontwikkelingen in hardware en software maken het onontkoombaar dat u te maken krijgt met een noodzakelijke netwerkmigratie of servermigratie. Uitstel of afstel van een (gevreesde) systeemmigratie kan ertoe leiden dat u niet op de meest efficiënte wijze gebruikmaakt van uw IT-infrastructuur. Met de huidige snelheid van ontwikkelingen, kan het zijn dat u hiermee achter gaat lopen op de nieuwste ontwikkelingen. Het uitstellen van een systeemmigratie kan leiden tot oudere, minder betrouwbare apparatuur. Niet up-to-date software is extra kwetsbaar voor cybercriminaliteit. Al met al is het uitstellen van een ICT migratie een groot risico voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering.

Uw partner in complexe servermigratie en netwerkmigratie

Mickcom kan u ondersteunen in allerhande migratiediensten. Denk hierbij aan het migrereren naar ‘de cloud’ of naar nieuwe lokale infrastructurele aanpassingen. Ook zijn hier hybride oplossingen mogelijk, zodat de continuïteit en uw data veiligheid geborgen kunnen worden. Verder voorziet Mickcom in het migreren van gebuikersdata en e-mail van het ene platform naar het andere platform. Ook zijn wij onder andere partner van Microsoft voor de veelgebruikte Microsoft/Office 365-clouddiensten.

License Management 

Licentie Beheer

De wettelijke eisen omtrent licentiebeheer en het op de juiste manier registreren van de binnen uw bedrijf gebruikte software zijn helder: u bent volledig verantwoordelijk voor het juist bijhouden van de betaalde licenties die overeen moeten komen met het werkelijk gebruik binnen uw organisatie. Mickcom kan ondersteunen in de aanschaf, registratie en upgrades van uw betaalde softwarelicenties. Zo hebben wij onder andere up-to-date kennis op gebied van Microsoft-licenties, zodat we u daarin compleet ontzorgen. Daarnaast maakt u op deze manier op de juiste en meest kostenefficiënte manier gebruik van de beschikbare softwarelicenties.

Waarom kiezen voor licentiebeheer van Mickcom?

  • Geen zorgen meer of uw bedrijf wel de juiste licenties bezit en gebruikt
  • Zelf volledig op de hoogte zijn van wat welke licentie doet of vereist is niet meer nodig
  • De scherpste prijs afdingen bij verschillende leveranciers regelen wij voor u
  • Licenties up-to-date houden bij een constant veranderende markt beheren wij voor u

Remote Support 

Hulp op Afstand

Onze ICT helpdesk fungeert voor u als centraal aanspreekpunt bij vragen of incidenten. Bij het contact met onze ICT helpdesk krijgt u altijd één van uw vaste contactpersonen, werkt wel net zo makkelijk. De ICT Helpdesk voert de Hulp op afstand taken uit en zorgt voor het vastleggen van de vragen en oplossingen, zodat u altijd tijdig geholpen kan worden. We werken voor u als ‘single point of contact’: wanneer vragen of incidenten gemeld worden die voor andere (ICT-) leveranciers bestemd zijn, worden deze ook door onze helpdesk in behandeling genomen en doorgezet naar de betreffende leverancier. De helpdesk bewaakt de voortgang en koppelt deze terug naar de betreffende gebruiker. U wordt dus niet meer van het ‘kastje naar de muur gestuurd’ tussen uw verschillende leveranciers. Uiteraard leggen we alle afspraken voor ICT ondersteuning vast in heldere afspraken, waarbij ook ondersteuning buiten de reguliere kantoortijden mogelijk is. Met onze ICT helpdesk wordt u ondersteund door ervaren en betrokken professionals die snel schakelen en altijd voor u klaarstaan.

Mickcom kan u ondersteunen bij onder andere:

  • Het installeren van een applicatie op uw werkplek
  • Het installeren van stuurprogramma’s
  • Problemen in uw lokale bedrijfsnetwerk
  • Problemen met een applicatie op uw werkplek
  • Problemen met een printer op locatie
  • Problemen met uw (lokale) server

Wij ondersteunen u op elke mogelijke wijze, zodat u zich kunt richten op uw bedrijfstaken.

OUR PARTNERS

Onze Partners

Neem contact met ons op!

8 + 9 =

~|elegant-themes~|elegant-themes-icon~|

Kantoor adres Mickcom

Platinastraat 10-K
2872 ZX Schoonhoven

~|elegant-themes~|elegant-themes-icon~|

Openingstijden:

Ma-Vr: 8.30 - 18.30
Zat-Zon: Gesloten

~|elegant-themes~|elegant-themes-icon~|

E-Mail

support@mickcom.nl
~|elegant-themes~|elegant-themes-icon~|

Bel Ons

0348-554821

~|elegant-themes~|elegant-themes-icon~|h

KvK Nummer: 30188181