Vade Email Security

Native en proactieve email beveiligingsoplossing
Een krachtige detectie voor Spam, Phishing, Malware en Ransomware

extra BEVEILIGINGSLAAG VOOR EMAIL

Vade Email Security

Vade Email Security

1039~|mickcom-web~|flatspam-1~|

Bescherm uw bedrijf – tegen geavanceerde phishing, speer-phishing en malware-aanvallen met Vade Secure voor Microsoft 365. Vade Secure is geïntegreerd in Microsoft 365 dankzij zijn native API-integratie en past de reputatie en op handtekening gebaseerde beveiligingen van Microsoft 365 aan met AI-gebaseerde voorspellende emailbeveiliging – zonder dat uw medewerkers hun gedrag hoeven te veranderen

 Volgens het Ponemon Instituut heeft 65% van de KMO’s in 2019 een cyberaanval meegemaakt, en meldde 53% het slachtoffer te zijn van phishing/social engineering. Zoals een groot aantal kmo’s in 2019 heeft vastgesteld, kan een ineffectieve oplossing grote zakelijke gevolgen hebben.
Gemiddeld word er € 5.500 gevraagd om ransomware vrij te geven.
Hoewel de in Microsoft 365 opgenomen beveiligingsmechanismen (inclusief EOP) succesvol zijn in het onderscheppen van de meeste spam en bekende dreigingen, moeten bedrijven een niveau van bescherming aannemen om te waken voor onbekende en dynamische bedreigingen. Daarom raadt Gartner bedrijven die Microsoft 365 gebruiken een gelaagde benadering van emailbeveiliging aan.

Soorten Email bedreigingen:
Phishing is een type frauduleuze e-mail die zich zowel in een e-mail als op een webpagina voordoet als een merk. Het misleidt een gebruiker om een frauduleuze website te bezoeken en zijn of haar accountgegevens bekend te maken.

Spear Phishing is een e-mail die zich voordoet als een collega of een andere bekende met het doel om de ontvanger te misleiden bij het plannen van een bankoverschrijving, het kopen van cadeaubonnen of het wijzigen van bankgegevens.

Malware is kwaadaardige software die is ontworpen om een computer of apparaat te compromitteren, inclusief het beschadigen of stelen van gegevens en het vermenigvuldigen van gegevens om andere computers en/of apparaten te besmetten.

Ransomware is kwaadaardige software die een computer vergrendelt. Het toont op het scherm een Bitcoin losgeld dat het slachtoffer moet betalen om weer toegang te krijgen tot zijn of haar computer, of anders te worden geconfronteerd met gegevensvernietiging of datalekken


Hoe kan microsoft 365 worden beschermd?
Om Microsoft 365 te beschermen is extra beveiliging nodig. Deze oplossing moet worden geïntegreerd met Exchange Protection om een extra veiligheidsniveau toe te voegen ter compensatie van de tekortkomingen

 

Vade Email Security
Vade email security blokkeert geavanceerde aanvallen vanaf de eerste e-mail. Om dit te doen, is deze oplossing gebaseerd op machinale learning modellen die een real-time gedragsanalyse van de hele e-mail uitvoeren, inclusief URL’s en bijlagen. 

Anti-phising op vele facetten – Voert een real-time, diepgaande gedragsanalyse van de e-mail en URL uit, gevolgd door doorverwijzingen om te bepalen of de uiteindelijke pagina frauduleus is. Machineleermodellen analyseren 47 kenmerken van de e-mail en URL op kwaadaardig gedrag, terwijl de Computer Vision-algoritmen scannen op gewijzigde logo‘s, QR-codes en andere afbeeldingen die vaak gebruikt worden in phising-aanvallen.

Op banner gebaseerde Anti-speer fishing – Natural Language Processing algoritmen interpreteren verdachte tekst, terwijl de afwijkingsdetectie een anoniem profiel bouwt, dat normale communicatiepatronen voor elk van uw medewerkers vaststelt. Detecteert afwijkingen, zoals pogingen tot gebruikersimitatie of financiële verzoeken, geeft een aanpasbare waarschuwingsbanner af waarmee de gebruiker wordt gewaarschuwd

Op gedrag gebaseerde Anti-malware – Voert een uitgebreide analyse van de oorsprong, inhoud en context van e-mails en bijlagen uit. Doordat dit verder gaat dan slechts het scannen van bijlagen, detecteert de oplossing malware veel eerder dan anti-virus en sandboxing-technologieën, zonder dat gebruikers hoeven te wachten.

Interne bedreigingsbescherming – Scant intern e-mailverkeer om interne aanvallen met gebruik van gecompromitteerde accounts te voorkomen, dankzij de native integratie met Microsoft 365.

 

Functies en mogelijkheden

Auto-Remediate – Past bedreigingsdetectie aan met geautomatiseerde remediation voor mailbedreigingen. Profiteert van Vade‘s real-time kennis van globale bedreigingen vanuit 600 miljoen beveiligde mailboxen, Auto-Remediate scant continu e-mails en verwijdert automatisch berichten uit gebruikersinboxen indien er nieuwe bedreigingen worden gedetecteerd. Beheerders kunnen met één klik ook handmatig berichten herstellen.

Logboeken en rapportages – Biedt overzicht met dashboards, rapporten en real-time logboeken voor een actueel overzicht van gedetecteerde en gecorrigeerde bedreigingen. Beheerders kunnen het e-mailverkeer bewaken, actuele mailbedreigingen identificeren en incorrect geclassificeerde e-mails met één klik herstellen.
Standaard zullen stellen wij een wekelijkse rapportage in, welke u automatisch word toegestuurd per email.

Automatische classificatie – Mails van Social Media en Nieuwsbrieven kunnen automatisch een classificatie krijgen zodat ze standaard geplaatst worden in een juiste map. Deze functie verbeterd aanzienlijk de productiviteit.

  

1039~|mickcom-web~|flatwrench-1~|

Download hier onze Vade Email Security Brochure

Klik hier voor meer informatie!

OUR PARTNERS

Onze Partners

Neem contact met ons op!

9 + 4 =

~|elegant-themes~|elegant-themes-icon~|

Kantoor adres Mickcom

Platinastraat 10-K
2872 ZX Schoonhoven

~|elegant-themes~|elegant-themes-icon~|

Openingstijden:

Ma-Vr: 8.30 - 18.30
Zat-Zon: Gesloten

~|elegant-themes~|elegant-themes-icon~|

E-Mail

support@mickcom.nl
~|elegant-themes~|elegant-themes-icon~|

Bel Ons

0348-554821

~|elegant-themes~|elegant-themes-icon~|h

KvK Nummer: 30188181